[Beowulf] HPMPI ove uDAPL issue

gossips J polk678 at gmail.com
Tue Jun 9 04:58:29 EDT 2009


We have been chasing issue with HPMPI running over uDAPL path.
Issue: Not able to test Window test of IMB-EXT for 2 processes 2 nodes [1
proc/node].
It is giving below errors:
=========================================================
#----------------------------------------------------------------
# Benchmarking Window
# #processes = 2
#----------------------------------------------------------------
       #bytes #repetitions  t_min[usec]  t_max[usec]  t_avg[usec]
            0          100       125.37       125.37       125.37
            4          100       161.92       166.28       164.10
            8          100       163.65       163.65       163.65
           16          100       163.57       163.58       163.57
           32          100       163.83       163.83       163.83
           64          100       163.24       163.25       163.25
          128          100       163.73       163.74       163.74
          256          100       163.43       163.44       163.43
          512          100       169.98       171.06       170.52
         1024          100       168.06       168.38       168.22
         2048          100       168.47       169.30       168.88
         4096          100       168.48       169.42       168.95
         8192          100       169.31       169.50       169.41
        16384          100       170.14       174.13       172.13
        32768          100       170.12       171.75       170.94
        65536          100       176.76       179.81       178.29
IMB-EXT: Rank 0:0: MPI_Win_create: Unable to pin memory for window
IMB-EXT: Rank 0:0: MPI_Win_create: Unclassified error
IMB-EXT: Rank 0:1: MPI_Win_create: Unable to pin memory for window
IMB-EXT: Rank 0:1: MPI_Win_create: Unclassified error
MPI Application rank 1 exited before MPI_Finalize() with status 15
#  2:34:34 (HPQ) IN: "HP-MPI" root at mytst  (2 licenses)
=========================================================

command:
mpirun -v -UDAPL -e LD_LIBRARY_PATH=/usr/lib64 -e MPI_FLAGS=D -1sided -f
/opt/test_bin/IMB/IMB-EXT Window

HPMPI version:
hpmpi-2.02.07.00-20080408r.x86_64.rpm

Build: OFED-1.4.1 GA

Does anyone know what is going wrong here...?
Do I miss any environment settings ?

Waiting for the answers,

Thanks,
Polk.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.clustermonkey.net/pipermail/beowulf/attachments/20090609/ce0b8b02/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org sponsored by Penguin Computing
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf


More information about the Beowulf mailing list