[Beowulf] HPL Runtime error

Langford, Lester Lester.Langford at ssc.nasa.gov
Thu Apr 20 11:11:44 EDT 2006


Hello all,

I am kind of new to cluster operation, but have built 4 small sized (16 ­ 48
nodes) for other researchers.
Now, I¹m trying to run HPL on our 48-node dual Opteron 246 cluster.  Got it
to build 
the xhpl file, but when I try a test run I get the following error:

a48:/local-io/linux_bench/hpl/bin/Linux_Op_246 # mpirun -np 4 xhpl
/local-io/linux_bench/hpl/bin/Linux_Op_246/xhpl: Command not found.
p0_4305:  p4_error: Child process exited while making connection to remote
process on ath64: 0
p0_4305: (46.070312) net_send: could not write to fd=4, errno = 32

ath64 is a workstation I am not using for this task.

Any and all help on this matter would be greatly appreciated.
Thanks,

Les Langford


Lester Langford
Technology Development & Transfer
NASA Test Operations Group
Jacobs Sverdrup/ERC
Bldg 8306
Stennis Space Center, MS 39529

- Lester.Langford at ssc.nasa.gov
( (228) 688-7221
Fax     (228) 688-1106


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.clustermonkey.net/pipermail/beowulf/attachments/20060420/ec89c6eb/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf


More information about the Beowulf mailing list