[Beowulf] Errors running Linpack

Timo Mechler mechti01 at luther.edu
Fri Mar 11 00:28:30 EST 2005


Hi Everyone,

Just got my cluster up and running.  Hardware specs as follows:

2xPIII 550mhz, 320mb ram 2x100mbit NIC, 6.4gig hdd
1xPIII 500mhz, 320mb ram 2x100mbit NIC, 6.4gig hdd
5xPIII 450mhz, 320mb ram 2x100mbit NIC, 6.4gig hdd

Dual PIII 650mhz, 512mb ram, 2x100mbit NIC, 18gig 10k SCSI hdd frontend

All running rocks 3.3.0 and hooked into a DLink 24port 10/100 unmanaged
switch.

I've been running Linpack to test things out and get an idea of
performance.  Right now I'm getting around 1.5gflops.  Does that sound
about right for performance?

Sometimes when I try to run Linpack, I get errors as those listed below:

p2_11545:  p4_error: Found a dead connection while looking for messages: 1
rm_l_6_11443: (3.682629) net_send: could not write to fd=6, errno = 9
rm_l_6_11443:  p4_error: net_send write: -1
     p4_error: latest msg from perror: Bad file descriptor
rm_l_1_11525: (8.407278) net_send: could not write to fd=6, errno = 9
rm_l_1_11525:  p4_error: net_send write: -1
     p4_error: latest msg from perror: Bad file descriptor
rm_l_6_11443: (17.753033) net_send: could not write to fd=5, errno = 104

Is this hardware related?  If not, what else might it be?  Thanks in
advance for your help.

Regards,

-Timo Mechler 

_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf



More information about the Beowulf mailing list