problem with ANA-6911A/TX under kernel 2.4.18

Young Yuen young_yuen at yahoo.com
Sun Apr 13 12:36:41 EDT 2003


Hi,

The Tulip driver doesn't seem to detect the RJ45 port.
My kernel ver is 2.4.18 and Tulip driver ver is
0.9.15.

Linux Tulip driver version 0.9.15-pre11 (May 11, 2002)
tulip0:  EEPROM default media type Autosense.
tulip0:  Index #0 - Media MII (#11) described by a
21142 MII PHY (3) block.
tulip0:  Index #1 - Media 10base2 (#1) described by a
21142 Serial PHY (2) block.
tulip0: ***WARNING***: No MII transceiver found!
divert: allocating divert_blk for eth0
eth0: Digital DS21143 Tulip rev 33 at 0xc6855000,
00:00:D1:00:0B:4B, IRQ 11.

Somtimes after a reboot the warning message is gone.

tulip0:  MII transceiver #1 config 3100 status 7809
advertising 0101.
divert: allocating divert_blk for eth0
eth0: Digital DS21143 Tulip rev 33 at 0xc6855000,
00:00:D1:00:0B:4B, IRQ 11.

But in either cases, it fails to ping any nodes on the
network besides its own. ANA-6911A/TX is a
100BaseT/10Base2 combo card, RJ45 port is
connected to LAN. Windows dual boot from the same
machine works fine shows no problem with the network
configuration or hardware.

Can you please kindly advise.

Thx & Rgds,
Young

__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Tax Center - File online, calculators, forms, and more
http://tax.yahoo.com
_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf



More information about the Beowulf mailing list