Weird network connection problem

Yudong Tian yudong at hsb.gsfc.nasa.gov
Tue Oct 1 15:12:29 EDT 2002


They are all plugged into 8 identical Netgear 26-port stackable
FSM 726 switches. The bad nodes are scattered on the 8 switches.
I have also seen spooky cases with the bad nodes that some of them
came back online automatically sometime around mid-night,
stayed online for a few hours, then went offline again.


> What kind of switch are all the nodes plugged into?
>
>    rgb



> > Hi,
> >    We've got 200 nodes running,  with each node having a
> Biostar MB with a
> > built-in Realtek 8192
> > NIC chip, and running RH 7.2, 2.4-17. Recently we've seen a
> weird problem
> > with the
> > network connection to some of these nodes. About 20 of them
> will lose their
> > network connections
> > during the course of a few hours to a few days. And if I just unplug the
> > network cable from
> > such a node and plug it back in right away, the connection will
> come back
> > up.  Any insight
> > where we should look for the problem: hardware? BIOS? Driver
> module? Such a
> > problem
> > does not happen to any nodes randomly. It only occurs to those 20 or so
> > particular nodes,
> > which are identical to others except their MAC addrs.
>
> What kind of switch are all the nodes plugged into?
>
>    rgb
>
> Robert G. Brown	                       http://www.phy.duke.edu/~rgb/
> Duke University Dept. of Physics, Box 90305
> Durham, N.C. 27708-0305
> Phone: 1-919-660-2567  Fax: 919-660-2525     email:rgb at phy.duke.edu
>
>

_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf



More information about the Beowulf mailing list