Intel ethernet adapter + driver issues - e1000

alvin at Maggie.Linux-Consulting.com alvin at Maggie.Linux-Consulting.com
Fri Aug 23 15:57:53 EDT 2002



hi ya

odd... i didnt see/find any e1000 driver in my rh-7.3 installs

its not on becker's site ( sycld ) either due to license issue

i did download the e1000 driver from intel
and it does recognize my pwla8390MT pro1000 card
but it doesnt ping the outside ip#... ( *pout* ) ...
( put it aside for a week or two since than ... )

have fun
alvin


google search: "intel e1000"   ( e1000-4.3.2.tar.gz )
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/Detail_Desc.asp?ProductID=415&DwnldID=2897




On 23 Aug 2002, Dean Johnson wrote:

> On Thu, 2002-08-22 at 12:36, Mark Hahn wrote:
> > > and TFTP ), but the machine I am trying to install has a very new Intel
> > > motherboard, w/ dual onboard Gigabit NICs.  This adapter requires the
> > > latest Intel e1000 driver, so I have to build it into the initrd ( the
> > > modules are contained w/in a gzipped cpio archive w/in the initrd image
> > 
> > I'm running 2.4.20-pre2 or 5 on my dual/xeon/gigabit machine;
> > the driver that's in those kernels is a cleaned up version of Intel's,
> > I think.  it certainly seems to work well, and seems to be recommended.
> > 
> 
> The stock Redhat 7.3 versions of e1000 seem to work just fine and we
> have been beating on them alot as of late. 
> 

_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf



More information about the Beowulf mailing list