scyld slave node problems

Stepan Kruglikov skruglik at gmu.edu
Thu Apr 11 15:35:28 EDT 2002


Hello,

I solved this problem by increasing memory on each node to 64MB. You can
also get the node up and running with 64MB, setup node partitions, and then
delete ram drive and run with 32mB. Although it works, I recommend doing it
only in case if you are interested in proof of concept cluster.

Stepan Kruglikov
----- Original Message -----
From: "Christoffersen, Neils" <christon at pluto.dsu.edu>
To: <beowulf at beowulf.org>
Sent: Thursday, April 11, 2002 2:09 PM
Subject: scyld slave node problems


> Hello all,
>
> I'm setting up a small cluster for my university using the Scyld distro.
> The master is up and running and now I'm trying to get the nodes to
operate.
> However, the node I'm currently working on is having some difficulties. It
> seems to be communicating with the master just fine, but when copying the
> libraries from the master it starts spitting out "try_do_free_pages failed
> for init" and similar messages.  It seems to me that maybe the hard drive
is
> not being recognized and it's trying to run everything on ram and just
> running out of memory.
>
> Does anyone know what could be causing this? I have the node log which I
can
> attach if you wish (I just don't have it with me at the moment).
>
> Thanks for any help you can lend.
>
> Sincerely
> Neils Christoffersen
> _______________________________________________
> Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
> To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit
http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf

_______________________________________________
Beowulf mailing list, Beowulf at beowulf.org
To change your subscription (digest mode or unsubscribe) visit http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf



More information about the Beowulf mailing list