HPL run time problems!! Help Please

Eswar Dev eswardev at yahoo.com
Wed Aug 22 10:26:02 EDT 2001


Hi!
 With reference to reply to my previous message
regarding problems HPl run time problems.
This is my command line:
[eswar at atlantis Linux_ATHLON_CBLAS]$
/usr/local/mpich-1.2.1/bin/mpirun -machinefile -np4
xhpl*

I change the number of processes from 4 up to 12 but
the error remain to be same. We have 12 nodes for the
cluster.
-Eswarkumar
MS Mechanical Engineering
Old Dominion University
WEB site for Atlantis: http://atlantis.engr.odu.edu
_______________________________________________________
--- Felix Rauch <rauch at inf.ethz.ch> wrote:
> On Tue, 21 Aug 2001, Eswar Dev wrote:
> > Can some one solve this problem for me, need help
> > regarding HPL. I have sucessfully built hpl
> executable
> > xhpl using CBLAS. 
> > But I get these run time errors using mpirun
> command
> > 
> > HPL ERROR from process # 0, on line 408 of
> function
> > HPL_pdinfo:
> > >>> Need at least 4 processess for these tests<<<
> 
> Do you have to right number of nodes/processors in
> your mpirun
> command? It seems that you configured your HPL.dat
> to use 4 nodes, but
> supply another number to the mpirun command.
> 
> > HPL ERROR from process # 0, on line 610 of
> function
> > HPL_pdinfo:
> > >>> Illegal input in file HPL.dat. Exiting ... <<<
> 
> I don't know if this has to do with the above error.
> Probably you
> should give us your command line on the part of your
> HPL.dat.
> 
> - Felix
> -- 
> Felix Rauch                      | Email:
> rauch at inf.ethz.ch
> Institute for Computer Systems   | Homepage:
> http://www.cs.inf.ethz.ch/~rauch/
> ETH Zentrum / RZ H18             | Phone: ++41 1 632
> 7489
> CH - 8092 Zuerich / Switzerland  | Fax:   ++41 1 632
> 1307
> 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Make international calls for as low as $.04/minute with Yahoo! Messenger
http://phonecard.yahoo.com/


More information about the Beowulf mailing list